Arama

1 Eylül 2010 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası


Konya Şeker - Göztepe

Büroların oran bakımından en çok yanılgıya düştüğü maçlardan ; superbahis dengeli açarken - betsson Konya ekibini- forvetbet Göztepe yi favori göstermiş.
Bunda en büyük etken ; çok iddalı girdiği ligde şok Çorum mağlubiyeti ile başlayan Göztepe nin bugün sahada nasıl yer alacağı ????
Çorum maçında ; Çorum TV sinin verdiği özete bakmak bile zaten maçın nasıl geçtiği konusunda bir fikir vermekte.yaklaşık 19 dakikalık özette ; 2-3 çorum atağı haricinde çorumspor gözükmüyor; Göztepe lehine direkten dönen 5 top ve kaçan bir çok pozisyon var....
Ama tabi top içeri girmiyorsa yapacak da bir şey yok.

* * *

Çorum maçında Göztepe sahaya tecrübeli ve yaş ortalaması yüksek 11 le çıktı ; orta sahada çok rahat harekett ettirdiler Çorum takımına ; buna rağmen sahada dağılım ve tecrübeyle topa daha çok hakim oldular.
Takım abartısız bank asya ayarında ki ; bank asya da dahi ilk 6 ya oynayacak kapasitede.
Ben bugün ; ilk 11 de orta sahaya dinamizim getirmesi açısından Yılmazın yanında Ferhat-emin ikilisinin mutlaka yer alacağını düşünüyorum ;
Çorum maçındaki laubalilik yerini bu maçta ciddiyete bırakacaktır ; çünkü rakip diğer grubun en güçlü takımlarından konya ekibi.

* * *

Konya ekibi geçen sene ; kupada gruplara kalmanın bedelini play off biletini kaçırarak ödedi-ilk hafta Adana demir deplasmanında ; defansta sıkıntılı gözüktüler ki ilk 11 den 4 oyuncunun sakat olduğı söyleniyor.
Ben şahsen rotasyonlu kadro bekliyorum ve Göztepe nin bir şekilde kazanmasını bekliyorum.

Göztepe Kazanır - 2.70- betsson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...