Arama

4 Eylül 2010 Cumartesi

04.09.2010 Southampton - Rochdale Maç Yorumu


Gerçekten tanımak da zorluk çektiğim Southampton, bir maçı diğer maçını tutmuyor. Bir karşılaşma bakmışız, şampiyonluğun en büyük adayı edasıyla futbol oynamışlar. Bir karşılaşma bakmışız ki sahada ruh gibiler. Hafta içi Swindon karşısında Trophy'nin son şampiyonu sahada ruh gibiydi. Artık lig'e dönmelerinin vakti geldi. 4-0'lık Bristol galibiyetinden sonra kulüpten ayrılan hocaları'nın da gidişine içerleyen oyuncular artık toparlanmak zorundalar. Özellikle, bu karşılaşma için, Leyton karşısında ortaya koydukları baskılı oyunu bu karşılaşmada sahaya yansıtabilirlerse, özlemini çektikleri galibiyeti yaşayabilirler. Ama hafta içi oynadıkları Trophy maçında kırmızı kart gören Bernard'ın yokluğunu hissedebilirler.

"Lallana ( Orta saha 2 maç 1 gol) 6 hafta forma giyemeyecek. Trophy karşılaşmasında kırmızı kart gören Barnard (Forvet 3 maç 1 gol 1 asist) cezası nedeniyle oynamayacak."

Rochdale, gerçekten şuan benim için "kapalı kutu" diyebileceğim bir ekip. Port Vale karşısında hafta için kaybettiler. Fakat rakiplerini bir hayli fazla zorladılar diyemem. Rakipleri galibiyeti hak eden tarafı. Fakat özellikle hızlı hücuma çıktıkları zaman etkili olabiliyorlar. Bu karşılaşmada da bu oyun anlayışlarını kullanacaklardır. Ama güçlü Southampton karşısında bu oyun anlayışlarıyla ne kadar etkili olabilirler merak konusu.

"Rochdale'de Kennedy (Orta saha 4 maç 1 gol) cezası bitti."

Ben bu karşılaşma için bir kez daha "Southampton" diyorum. Bu takım'ın kazanmaktan başka çaresi yok. Bu kadar iyi bir ekibin daha da geriye gideceğini düşünmek dahi istemiyorum. Ayrıca yüksek misli kuponlarda "1.5 gol üst" bahisi de değerlendirilebilir.

Southampton Wins @1,50
1.5 Over @1,22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...