Arama

14 Eylül 2010 Salı

14.09.2010 İpswich vs Queens P.Rangers Maç Yorumu


Ipswich takımı Portsmouth karşısında kaybetmemek adına iyi mücadele etti. Fakat yakaladıkları bir kaç pozisyonu değerlendirebilselerdi karşılaşmadan galip ayrılabilirlerdi. Çünkü, ev sahibi ekip İpswich karşısında çok fazla etkili olamadı. İlk yarıda direkten dönen toplarının dışında çok da elle tutulur bir pozisyonları olmadı.

QPR, sezonun flaş ekibi kazanmaya devam ediyor. Özellikle evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda bu sezon çok fazla can yakacak gibi görünüyorlar. En son evlerinde Middlesbrough'u konuk eden mavi-beyazlılar, karşılaşma boyunca etkili oynayan taraf oldu. Karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru Middles'ın 6pas içerisinde kaçırdığı gol poziyonu ve ikinci yarının 5. dakikasında verilen penaltı maçın kaderini değiştiren etkenlerdi. Golü bulduktan sonra daha iyi oynayan QPR sahasında 3-0'lık galibiyet alarak liderliğini sürdürmüş oldu.

Şuan form olarak rakibinden daha iyi durumda olan QPR en son deplasmanda oynadığı Derby maçında çok fazla zorlanmıştı. 90 artılarda gelen 2 golle beraberliği kurtaran QPR, inatçı kimliğini bu karşılaşmada da gösterecek olursa, hafta içini puanla kapatabilir. Rakibi ile oynadığı son 5 resmi maçı da kaybetmeyen İpswich yine kaybetmemek için elinden geleni sahaya yansıtacaktır. Gerçekten hafta içinin zorlu karşılaşmalarından biri. Sonuç tahmini gerçekten çok zor. Ben karşılaşma için 1.5 gol üst tercihini bürolardan değerlendirmenizi öneriyorum. İddaa severler ise riske girip "İpswich Kaybetmez" bahisini değerlendirebilir.

1.5 Over @1,28
İpswich or Draws @1,36


Odds:Betsson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...