Arama

15 Eylül 2010 Çarşamba

Derbi'nin Hakemi Belli Oldu


İstanbul-Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Eylül Pazar günü oynanacak derbi maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Derbide Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Dördüncü hakem olarak da Süleyman Abay görev yapacak.

ÇAKIR, KARİYERİNDE 8. KEZ DERBİ MAÇINA ÇIKACAK

Sigortacılık mesleğiyle uğraşan 34 yaşındaki İstanbul bölgesi FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, bugüne dek 7 kez derbi maçı yönetti ve bunların 3'ü Galatasaray-Beşiktaş, 4'ü de Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinden oluştu.

Ligde 10. sezonunu geçiren Çakır, iki takım arasındaki derbi maçta ilk kez düdük çalacak.

Bu sezon ligde 2 maçta görev alan Çakır, bugüne dek Fenerbahçe'nin 15, Beşiktaş'ın ise 8 maçında görev yaptı. Fenerbahçe, bu maçlarda 9 galibiyet, 5 yenilgi ve 1 beraberlik alırken, sarı-lacivertlilerin attığı toplam 25 gole, rakipleri 18 golle karşılık verdi.

Beşiktaş ise Çakır ile çıktığı maçların 3'ünü kazandı, 5'ini yitirdi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş, rakip filelere 14 gol atarken, kalesinde ise 16 gol gördü.

Cüneyt Çakır, bu sezon ligde yönettiği 2 maçta 10 sarı kart gösterirken, fileler ise bu maçlarda 4 kez havalandı.

CÜNEYT ÇAKIR: UMARIM GÜZEL MAÇ OLUR

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında hafta sonu yapılacak derbi maçı yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır, ''Umarım seyir zevki güzel, keyifli bir maç olur'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de görev yapan İstanbul bölgesi hakemleri, Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde by-pass ve anjiyo olmuş hastaları ziyaret etti.

İstanbul İl Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Ahmet Şahin, hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Süleyman Abay, Volkan Bayarslan, Serkan Çınar, Tayfur Özkan ve Mete Kalkavan, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde by-pass ve anjiyo olmuş hastalarla bir araya geldi ve onlara moral verdi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçı yönetecek olan Cüneyt Çakır, burada yaptığı açıklamada, iki takıma da başarılar dileyerek, ''Umarım seyir zevki güzel, keyifli bir maç olur. Hakem olarak biz de katkı sağlarız'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...