Arama

28 Eylül 2010 Salı

Chelsea vs Marsilya Maç Yorumu



Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. maçında Chelsea sahasında Marsilya'yı konuk edecek. 

Grupta ki ilk maçında Zilina deplasmanında rahat bir oyunla 4-1 kazanan Chelsea, Marsilya karşısında da 
kazanarak hem yoluna devam etmek istiyor hem de City karşısında ki mağlubiyeti taraftarlarına biraz da olsa unutturmak istiyor. Karşılaşma öncesi futbolcuların açıklamalarında "şampiyonlar ligini kazanma" arzusu hakimdi. Chelsea takımının bu sahada oynadığı karşılaşmalarda kaybetmesi gerçekten çok zor. Çok iyi bir takım olduklarını hepimiz biliyoruz. Gerçekten saat gibi işleyen bir sistemleri var. En son City karşısında iki italyan teknik adamın maçında defansif oyun sergilenmişti. Özellikle Chelsea takımının rakip kaleye daha fazla gideceğini düşünmeme rağmen, çok fazla rakip üzerine gitmediler. Sanki beraberlik bile onlara yetiyordu. Karşılaşma öncesi ev sahibinde Drogba, Lampard, Benayoun ve Kalou forma giyemecekler. Ama kadro genişliği bir hayli fazla olan Chelsea ekibi en iyi 11'i ile sahaya çıkacaktır.

Marsilya ekibi ise, ilk maçında evinde Spartak Moscow karşısında sürpriz bir mağlubiyet almıştı. Karşılaşma 
özetini izlediğimde daha iyi oynayan taraf olarak Marsilya'yı gördüm. Bir çok gol pozisyonuna girdiler fakat hiç birini değerlendirememişlerdi. Özellikle, Lucho'nun 6 pas içinde kafa vuruşuyla kaçırdığı gol pozisyonu gerçekten de saç-baş yoldurdu. Gignac'ın bir vuruşu da direkten dışarı çıkmıştı. Rakibine sadece tek pozisyon veren Marsilya şansız bir şekilde sahadan mağlup olarak ayrıldı. Kadro yapısı olarak iyi bir kadrolarının olduğunu düşünüyorum. Bu karşılaşmada rakibini mağlup edemeselerde ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtacaklarını ve güzel bir 90 dakika izlememizi sağlayacaklardır.

Karşılaşma için ev sahibinin daha avantajlı ve önde olduğunu düşünüyorum. Özellikle kendi seyircisi önünde 
daha da iyi futbol sergileyen Chelsea'nin bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağı inancını taşıyorum. Benimkarşılaşma için tercihlerim "Chelsea Kazanır" ve "2.5 Gol Üst" bahisleri olacak. Ayrıca Chelsea takımının bu karşılaşmada 1 gol'den fazla gol atacağını düşünüyorum.

Chelsea Kazanır @1,33

2.5 Gol Üst @1,65
Chelsea 1.5 Gol Üst @1,49

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...