Brentford - Hartlepool



Brentford kendi sahasında Hartlepool ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın hakemi Kevin Wright ; Wrigh'ın yönettiği 2 maçta 5 gol atıldı gol ortalaması 2.5

Brentford son haftalarda beğeni toplayan bir futbol sergiliyor. Önce kendi sahasında Sheffield Wednesday karşısında çok iyi bir futbolla 1-0 kazandılar. Geçen hafta ise Bristol Rovers deplasmanında iyi oynadıkları maçta 0-0 kalarak 1 puan almayı bildiler.

Hartlepool ise 2 haftadır mağlup oluyor. Önce iyi oynadıkları Milton deplasmanında 1-0 mağlup olmuşlardı. Geçen hafta kendi sahalarında Exeter karşısında kazanmalarını bekliyordum ama kaybettiler. Maçın başında yenik duruma düşen Hartlepool , 38 ve 42.dakikalarda inanılmaz savunma hatalarıyla ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarının başında O'Flynn la beraberliği yakaladılar bu golden 10 dakika sonra O'Flynn yine gol atarak Exeter'i 2-3 öne geçirdi. Sonraki bölümde Hartlepool baskılı oynadı. Son dakikada bulduğu bir atakta top direkten içeri doğru gidip çizgiden çıkarıldı.

Brentford iç sahada etkili oynayan bir takım ; Hartlepool'ün orta sahasının pek aktif olduğunu düşünmediğimden , Brentford üstünlüklü bir oyun olacaktır. Tercihim Brentford galibiyeti.

Brentford Kazanır @ 1.85