Carlisle - Brighton



Bu hafta bu iki takımın maç yaptığını öğrendiğinde üzülmüştüm. Çünkü ikiside bana göre şuanda ligin en formda takımları , maçın hakemi Jock Waugh ; Waugh'un yönettiği 3 maçta 10 gol çıktı 3.3 lük bir gol ortalaması var.

Carlisle ; 2 hafta önce oynadığı Swindon maçında iki takımda baskısını ortaya koyamamıştı. Orta sahalarının konuştuğu bir mücadele oldu ve Swindon biraz daha üstün olsada karşılaşmadan gol çıkmadı. Carlisle geçen hafta ise Sheffield Wednesday deplasmanında inanılmaz bir futbol oynadılar. Biraz şanslı olsalardı o deplasmandan 2 veya 3 farklı galipde çıkabilirlerdi.

Brighton ise LuaLua'nında katılmasıyla birlikte mevcut kadrosunuda dahada güçlendirdi ve geçen hafta kendi sahalarında Milton Keynes'a karşı 2-0 kazandılar. İlk yarı Brighton üstünlüğünde geçsede istedikleri golü bulamadılar. İkinci yarının başında LuaLua'nın mükemmel friikik golüyle öne geçtiler. Ardından LuaLua'nın solda gelişen atakta harika bir asistle Murray'e golü attırmasıyla 2 farklı öne geçip rahat bir galibiyete imza attılar.

Carlislenin ev sahibi olduğu için biraz daha avantajlı görüyorum. Handi tarafı seçerseniz seçin kesinlikle beraberlik tercihini es geçmeyin diyorum. İki takımında oyun sistemleri belli 4 ten fazla santra yapılmayacaktır

2.5 Gol ALtı @ 1.75 (7/10)