Arama

14 Eylül 2010 Salı

14.09.2010 Millwall vs Reading Maç Yorumu


Hafta'nın en önemli maçında Millwall sahasında Reading'i konuk edecek.

Nottingham karşısında 5. dakika da öne geçen Millwall, rakibin kaçırdığı penaltı atışı sonrasında, ikinci golü bulabilmek adına rakip kaleye etkili ataklar düzenledi. Özellikle kontra ataklarla rakip kalede tehlikeler yaratan Millwall ne yazık ki kendilerini rahatlatacak 2. golü bir türlü bulamadı. Maçın ikinci yarısında hakimiyeti Nottingham'a kaptıran Millwall, kalecisi Camp'ın müthiş performansıyla sahadan bir puanla ayrıldı. Sadece yediği gol de zamanlama hatası yapan Camp, bunun dışında maçın oyuncusu olmayı haketti. Bu karşılaşmada da takımın en önemli kozu olacağı kesin.

Reading takımı, Crsytal'ı sahasında konuk etti ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmayı yöneten hakem Hill'in ikram ettiği 2 penaltı golüyle rahatlayan Reading, zorlandığı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, hafta sonunu karlı bir şekilde tamamlamışoldu. Ama bu karşılaşmada deplasmanda oynayacak olmaları en büyük dezavantajları. Bu kadar basit penaltı kararları lehlerine çalınmayacaktır.

Millwall'un bu sezon Premier Lig'e çıkmak için kendi evinde yüksek bir performans ortaya koyması gerekiyor. Bunun için güçlü rakipler karşısında çok fazla puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Ben bu karşılaşmada işimi garanti altına almak adına 10ç şans bahisini değerlendirmeyi düşünüyorum.

Millwall or Draws @1,31
Millwall Wins @2,25


Odds:Betsson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...