Arama

18 Eylül 2010 Cumartesi

18.09.2010 Bayern Munich - Köln Maç Yorumu


Bayern Munich, geçen sene olduğu gibi bu sene de istediği gibi lige başlayamadı. Robben ve Ribery'nin sakatlıkları takımda ki bir çok oyuncunun Dünya Kupasın'da mücadele etmiş olmaları, yorgunlukları beraberinde getirdi. Ama yine de bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyorlar. Son oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçını izlediğim de Müller'in Robben ve Ribery'nin eksikliğinde bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu gördüm.
Klose'de fırsatçı golcülüğünü çok iyi kullanarak, rakip kalede tehlikeler yarattı. Roma karşısında neredeyse karşılaşma boyunca tek kale oynayan Bayern, hak ettiği bir galibiyet alarak, moral depoladı. Bu karşılaşmada sakat olan Ribery, forma verilmesi halinde takımda ki yerini alabilecektir.

Eksikler: Robben

Köln ekibi ise, geçtiğimiz hafta St. Pauli karşısında zorlanmasına rağmen galip gelmesini bildi. Önceki hafta Bremen deplasmanında defansif yönden çok büyük açıklar veren Köln ekibi, St. Pauli karşısında daha iyi defans yaparak kazanmasını bildi. Köln bu sahada daha önceki senelerde rakibine sürprizler yapmıştı. Bunun nedeni de Bayern'in sürekli rakibini küçümser tavır içerisinde olmasıydı. Eğer bu sezon da aynı hatayı yaparlarsa Köln, tekrar rakibinden puan alabilir.

Eksikler: Yok.

Benim bu karşılaşmada ki bahis tercihim, bu sefer Bavyera ekibi'nin sahadan mutlu bir şekilde ayrılacağı yönünde olacak. Her ne olursa olsun Bayern'in bu karşılaşmayı kazanması gerekiyor.

Bayern Munich Kazanır @1,25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...