Arama

4 Ocak 2011 Salı

Cardiff vs Leeds United Maç Yorumu ve Bahis Tercihi


Kısıtlı programda bir tane Championship maçını gördüğüme sevindim. Seyir zevki açısından da güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Cardiff'in deplasmanlarda yokları oynaması Bristol City karşısında da aldıkları 3-0'lık mağlubiyetle devam etti. Uzun süredir inişli grafik çizen Cardiff takımı Bristol City karşısında çok kötü bir oyun ortaya koydu. Olofinjana, Chopra, Keogh ve Bellammy gibi hücum hattıyla rakibine defansif anlamda çok büyük açıklar verdiler. Sürekli hücumu düşünmeleri, Watford maçı sonrasında Bristol karşısında da başlarına büyük işler açtı. 



Leeds ekibi ise, evinde kaybedebileceği bir karşılaşmadan bir puanla ayrıldı. Uzun süredir kaybetmeyen ve üst sıralardan kopmak istemeyen Leeds ekibi, oyun anlayışı olarak tam olarak oturdu diyebiliriz. Middles karşısında yenik duruma düştükten sonra çok fazla zorlandılar. Fakat, oyun kontrolünü ikinci yarı dengelediler. Etkili ataklar gerçekleştirseler de karşılaşmanın son dakikasında bu sezon takımın gol yükünü taşıyan Arjantinli golcüsü Becchio'nun attığı golle bir puanı zor kurtardılar. 


Ben bu karşılaşmada her iki takımın da gole dönük oynayacağını düşünüyorum. Cardiff takımının özellikle sürekli hücumu düşünmesi ve defansını zaaf altında bırakması Leeds takımı için avantaj getirebilir. Çekişmeli geçse de karşılaşmada gelebilecek erken bir gol, gol barajının aşılmasına yardımcı olabilir.

2.5 Gol Üst @1,70

BİLGİLENDİRME: Arkadaşlar, ev sahibinde uzun süredir sakatlığı bulunan Bothroyd'un oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Ayrıca yeni transferlerde Parkin'de oynayamaycak. Leeds takımında ise Kilkenny, Asya Kupası için, Avustralya Milli Takımı'na gitti. Ayrıca defans oyuncusu Kisnorbo ve Naylor forma giyemeyecekler. Leeds takımında uzun süredir sakatlığı olan 87 doğumlu Ben Parker'de sahalara geri dönecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...