Arama

1 Ocak 2011 Cumartesi

01.01.11 England League One

Brentford - Dagenham

Brentford çok iyi kontra atağa çıkabilen bir takım son oynadıkları maçlarda bunları görmüştük. Son lig maçında Southampton deplasmanında etkili forvetlerinin etkinliğiyle kazanmayı bildiler. Son maçlarında ise Charlton karşısında kupada penaltı vuruşlarıyla Charlton'u elemişlerdi. 

Dagenham ise açık futbolu tercih eden bir ekip , genellikle maçları çok tempolu geçiyor. Son oynadıkları Carlisle maçında şanslarınında yardımıyla 2-0 kazanmışlardı. 

Daha derli toplu bir takım görüntüsü veren Brentford'un iç sahada kazanması normal sonuç.. Ayretten ÜST tercihide çok şık bir tercih..

Brentford @ 1.70
2.5 Gol Üstü @ 1.85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carlisle - Huddersfield

Carlisle ilk 10 haftalık lider götürdüğü defansif futbol şeklini kaybetti. Carlislenin forvet sıkıntısı olduğundan özellikle çoğu maçta ilk golü bulmada sıkıntı yaşıyorlar. Bazen sol açık görevindeki Zoko'yu forvete çekip değişik sistemler uyguluyorlar. Bugün Grellayla birlikte çıkıp 2 forvetli bir sistem görebiliriz Carlisle'den.. 

Huddersfield son haftalarda sıkıntılı önce Hartlepoole 2-0 yenildiler. İlk yarı tempo olarak düşüktü.. Huddersfield istediği bir pozisyona giremedi , Hartlepool ise soldan Horwoodla geliştirdiği atakla 0 a indi içeri çevirdiği topta arka direkte McSweeney topu ağlara gönderdi ve ilk yarıyı Hartlepool önde kapattı. İkinci yarıdada Huddersfield baskıyı kuramadı. İlk 20 dakikada topla daha çok oynayan taraf olsalarda özellikle Hartlepool takımı daha tehlikeli ataklar geliştirdi bir topu çizgiden çıkarken bir pozisyondada bomboş kaleye gol kaçırdılar. Huddersfield'de çok ciddi bir düşüş var. Son hafta oynadıkları Southampton deplasmanındada 4-1 lik mağlup olmuşlardı. Bu maçtada Huddersfield savunmasının arkasına çok tehlikeli toplar attılar ve pozisyon yakaladılar.

Huddersfield'da bu maçta Damien Johnson ( Orta saha 16 maç) - Ridehalgh ( Defans 15 maç) - Mccombe ( Defans 15 maç 4 gol) forma giyemeyecek.

Bu kadar eksik ve bozuk Huddersfield karşısında , Carlisle iç sahada galip gelemeyecekse Play-off u felan unutsun.. 

Carlisle Kazanır @ 2.50

----------------------------------------------------------------------------------------------
Colchester - Charlton

Colchester son zamanlarda inanılmaz bir düşüş içinde tek yaptıkları İzzet-Perkins ikilisinin yaptığı paslar ve topla oynama yüzdeleri iyi onun dışında futbol adına pek bişey yaptıkları söylenemez. Colchester oynadığı maçlarda gol sıkıntısıda yaşıyor , Özellikle asistleriyle takımın en iyisi olan Wİlson ( Sağ bek 15 maç 1 gol 4 asist) bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Yine Okuonghae ( Defans 14 maç 2 gol) yoklar.

Charlton'un kadrosu çok kaliteli ama istedikleri performansı bir türlü gösteremediler. Oynadıkları son Brighton maçında eksik rakiplerine karşı üstün bir oyun sergilediler ama son dakikalarda topları çizgden çıktı ve kazanamadılar. 

Charlton kazanırsa Wednesday'ı geçip 2.ciliğe yerleşicek bu deplasmanda biraz etkili oynarlarsa kazanırlar.

Charlton @ 2.50

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hartlepool - Oldham


Bu maç hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok. İki takımında oyun yapılarıyla ilgili bi kaç şeyden bahsedeyim. İki takımında topa hakim olan oyuncuları yok ve genellikle iç sahalarında iş yapan takımlar bunlar. Hartlepool son maçında Huddersfield deplasmanında 1-0 kazanmıştı. Oldham ise çok uzun süredir maç yapmıyor. Bu karşılaşmada alınabilecek tek ve en temiz bahis ALT seçeneğidir.

2.5 Gol Altı @ 1.80

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Milton Keynes Dons - Bristol Rovers

Milton 3 gün önce oynadığı karşılaşmada Bournemouth karşısında 2-0 kazandı. Bournemouth defansda top kaybı yapınca Topu alan Powell içeri çıkardı ve Guy takımını erkenden öne geçirdi.Golden sonrada bi kaç etkili atak yakalayan Keynes bunları değerlendiremedi. Attıkları bir golde ofsayt nedeniyle verilmedi.İkinci yarıda iki takımda birer tehlikeli pozisyon yakaladı. Bournemouth bu karşı karşıya pozisyonu değerlendiremezken Milton ise bu şansı olumlu kullanıp farkı 2 ye çıkardı.

Bristol Rovers ise uzun süredir maç yapmayan ekipler arasında son maçlarında Exeter ile 2-2 berabere kalmışlardı. Uzun süredir galip gelemeyen Bristol Roversda gol yollarında Hoskins ve Hughes çok etkililer.

Milton stadının temiz çimlerinde bol pozisyonların yanında gollerinde gelmesini bekliyorum.

2.5 Gol Üstü @ 1.80

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plymouth-Yeovil 

Plymouth hafta sonu Notts County maçında iyi bir oyun sergiledi. Özellikle formda golcüsü Bradley Wright Philips ( 15 maç 12 gol 1 asist) çok formda ; Yeovil ise ligin en kötü takımlarından birisi ve sakatlık sorunları var ev sahibi galibiyeti zor olmaz.

Plymouth @ 2.00
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Southampton - Exeter
Exeter - Southampton ve Peterborough bu ligde tartışmasız en ofansif oynayan takımlar ; Eee bu iki takımı karşı karşıya görünce insanın içi ister istemez ÜST tercihine gidiyor. Takımlarda önemli sakatlarda yok. Bol pozisyonlu bir maç olacaktır..

3.5 Gol Üstü @ 2.80

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...