Arama

20 Ekim 2010 Çarşamba

Panathinaikos vs Rubin Kazan Maç Yorumu



Şampiyonlar Ligi’ne istediğin gibi başlayamayan Panathinaikos, buna rağmen ligde iyi gidiyor. Son maçlarında derbide PAOK’u 1-0 yenmeyi başarmışlardı. Şampiyonlar Ligi performansları iyi değil. Barcelona hezimetinden sonra Fc Copenhagen karşısında alınan mağlubiyette kaleci Tzorvas’ın hataları damga vurdu. Ama ben bu genç kalecinin yetenekli olduğuna ve o gün kötü bir gece geçirdiğine inanıyorum. Bu maçta o kadar kötü futbol oynamayacaktır. Ev sahibi ekibin gruptaki iddiasını sürdürmesi için bu maçtan galibiyet ile ayrılması şart. Cezalı Gilberto Silva Yoncalar adına büyük bir eksik.

Konuk ekip Rubin Kazan ise son lig maçında Rostov’u evinde 2-1 ile geçmesini bildi. Barcelona karşısında alınan beraberlik takımın gruptaki iddiasını sürdürdü. Özellikle en azından UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak istiyorlarsa bu maçtan puan ya da puanlar ile ayrılmaları şart. Atina’da işleri hiç kolay olmayacak. Ateşli bir taraftar ve hırslı bir takıma karşı oynayacaklar.

Ben bu maçta Rubin Kazan’ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca 2.5 gol alt bahisi de karşılaşma için değerlendirilebilir.

Rubin Kazan Kaybetmez @1,43
2.5 Gol Alt @1,58 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...