Arama

1 Ekim 2010 Cuma

Hannover 96 vs St. Pauli Maç Yorumu


Hafta'nın açılış maçında Hannover sahasında St. Pauli'yi konuk edecek.

Hannover ekibi sezona iyi bir giriş yaptı. Wolfsburg mağlubiyeti dışında iyi giden Hannover bu hafta sahasında kazanmak istiyor. Özellikle Bremen ve Kaiserslautern galibiyeti ile iyice moral kazandıklarını düşünüyorum. Evlerinde bu sezon iyi top oynuyorlar. Mainz'dan sonra ligin en iyi iç saha performansına sahipler. 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Rakip ağlara 4'ü Bremen'e olmak üzere 8 gol attılar. Bu karşılaşmada en büyük eksikleri Ya Konan. Kaiserslautern maçında sakatlanan oyuncunun yerine Forssell oynayacak. Tabi ki bu oyuncunun da takıma neler katacağı çok önemli. Ya Konan gibi etkili olabilirse, takımı adına büyük bir eksikliği kapatmış olacaktır. St. Pauli ise, son hafta sahasında güçlü Dortmund'a kaybetmişti. Karşılaşma boyunca tutuk bir oyun ortaya koyduklarını söyleyebilirim. Özellikle Dortmund'un etkili ataklarına karşı koyamadılar. Bu karşılaşmada kazanmak için değil puan için oynacaklarını düşünüyorum. Özellikle bu sezon deplasmanda sürpriz sonuçlar alabilirler. Çünkü hızlı hücuma çıkabiliyorlar. Kontra atak futboluyla etkili olabilirler.

Karşılaşma öncesi ev sahibinde Ya Konan'ın dışında Carlitos, Eggimann, Andreasen ve Lala forma giyemeyecek. Rakip'de ise, Eger, Morena, Sukuta-Pasu ve Rothenbach forma giyemeyecek isimler olarak gözüküyor. Bu karşılaşmada ev sahibi rakibine göre daha formda diyebiliriz. Ama en büyük silahları Ya Konan'ın olmayacak olması beni düşündürüyor. Forssell'de Ya Konan gibi bir performans koyamasa da ona yakın bir oyun ortaya koyarsa karşılaşmada ev sahibi mutlaka gol bulabilecektir. Benim karşılaşma için tercihim, 2.5 gol üst olacak.

2.5 Gol Üst @1,67

1 yorum:

  1. 2.5 gol üst olabilecek bir karşılaşmaydı. Fakat tatlı sert oynayan St. Pauli hak ettiği bir galibiyet aldı. Kutlarım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...