Arama

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Npower League One 2012/13 Preview



Npower League One Sezon Öncesi Ön İnceleme


Takımın İsmi : Bournemouth 
Geçen Sezon Derecesi : 11
Teknik Direktör : Paul Groves
Stadyum : Goldsands Stadium (10.700)

GELENLER : Josh McQuoid - Lewis Grabban - Frank Demouge - Miles Addison - Eunan O'Kane - Richard Hughes - Tommy Elphick

GİDENLER : Warren Cummings - Lyle Taylor - Mathieu Baudry - Michael Symes - Scott Malone - Shaun Cooper

Geçen sene Play-off hedefleyen Bournemouth ligi 11.sırada bitirmişti. 7 sezondur Bournemouth forması giyen sembol isimlerden Shaun Cooper bedelsiz olarak Crawley'e gitti. Hem sol arka hemde sol önde kullanılabilen Malone ,Charlie Daniels geldikten sonra daha az forma şansı bulmaya başlayınca Milwall'a satıldı. Michael Symes'da geçen sezonun son bölümünde Rochdale'da forma giymişti sakatlıklardan dolayı eski performansı kaybeden Symes 2 sezon boyunca 30 maçta 11 golle oynamıştı. 
Symes'ın yerine iki tane forvet transferi yapıldı. Rotterham forması altında müthiş bir sezon geçiren Lewis Grabban alındı. Grabban geçen sezon 47 maçta 21 gol 5 asist yapmıştı. Frank Demouge , Utrech'den geldi geçen sezon Hollanda'da 20 maçta 7 gol atmıştı. Miles Addison ligin ikinci yarısında 14 maç Bournemouth forması giyen savunma oyuncusu beğenildi ve Derby'den alındı. Ayrıca orta sahaya Torquay'da 47 maç 5 gol 10 asist yapan Eunan O'Kane - Brighton forması altında başarılı sezonlar geçiren Elphick ve 22 yaşındaki forvet arkası Josh McQuoid alındı.

Paul Groves 4-4-2 sistemini tercih ediyor. Harry Arter takımın maestrosu olur. Sol kanattaki Daniels-Pugh ikilisi efsane işler yaparlar. Forvette Thomas-Tubbs-Grabban-Demouge gibi çok iyi isimler var. Bournemouth'un bu sezonu üst sıralarda bitirmesini bekliyorum.


Takımın İsmi : Brentford
Geçen Sezon Derecesi : 9
Teknik Direktör : Uwe Rösler
Stadyum : Griffin Park (12.763)

GELENLER : Tony Craig - Farid El Alagui - Adam Forshaw - Harlee Dean - Stuart Dallas - Leon Redwood - Ryan Fredericks - Scott Barron - Paul Hayes

GİDENLER : Pim Balkestein - Craig Woodman - Liam Bellamy - Gary Alexander - Sam Wood - Marcus Bean - Karleigh Osborne
Geçen sezon Play-off'a inanılmaz yaklaştılar ama son maçları büyük oynayamadıkları için Play-off görememişlerdi. Bu sezon takımın en iyi savunmacılarından Karleigh Osborne ile yollar ayrıldı. Osborne , Millwall'de forma giyecek. Ayrıca 4 senedir takımda çok iyi işler yapan Jamaika'lı Marcus Bean , Colchester'a transfer oldu. Yine takımın gol yükünü çeken Gary Alexander , Crawley'e gitti.

Gary Alexander'ın yerine Falkrik'le sözleşmesi biten 26 yaşındaki forvet Farid El Alagui alındı. Savunmaya geçen sezon Southampton'dan kiralanıp beğenilen Harlee Dean ve Scott Barron alındı. Ayrıca sol bek ve savunma ortasında kullanılabilen Championship'te 20 maçın altına düşmeyen Tony Craig alındı. Yine geçen sezon Everton'dan kiralanan ve 7 maçta 1 asist yapan Adam Forshaw tekrar kiralandı. Ayrıca Stuart Dallas'ı da konferans ligi takımlarından aldılar forvet arkası oynuyor iyi oyuncu diyorlar. Hücum anlamında sıkıntı yaşadıkları için Charlton'dan Paul Hayes alındı.

Uwe Rosler geçen sezon Brentford'da genelde 4-4-1-1 sistemini kullanıyordu. Bu sezon oyun yine Sam Saunders'in üstüne kurulacak. Takımın orta sahası çok kuvvetli Diagourraga-Douglas ve Saunders bu sezon savunmada sıkıntı yaşamazsa Brentford yine Playoff kovalar. 

Takımın İsmi : Bury
Geçen Sezon Derecesi : 14
Teknik Direktör : Peter Shirtliff (Geçici)
Stadyum : Gigg Lane (11.840)

GELENLER : Lateef Elford-Alliyu - Trevor Carson - Adam Lockwood - Marcus Marshall

GİDENLER : Andy Haworth - Ritchie Branagan - Ben Futcher - Patrick Cregg - Zach Rothwell - Danny Hudson - Mike Grella

Geçen sene Steven Schumacher ve Peter Sweeney'in inanılmaz katkılarıyla sürpriz bir şekilde ligde kalan Bury bu sezon mevcut kadrosundaki Mike Grella'yı kaybetti. Bonservisi Leeds United'da bulunan Grella bu sezon Scunthorpe'da forma giyecek. 

Geçen sezonda kiralanan Elford-Alliyu ve Trevor Carson'ın bonservisleri alındı. Doncaster'da pek forma şansı bulamayan 30 yaşındaki savunma Adam Lockwood alındı. Mike Grella'nın boşluğunu doldurmak içinde 22 yaşındaki Rotterham'lı forvet Marcus Marshall'ı aldılar. Yerini dolduracağını pek düşünmediğimden Bury'nin orta sıralara bile oynayabileceğini düşünmüyorum. Küme düşmeme mücadelesi verecekler.

Takımın İsmi : Carlisle
Geçen Sezon Derecesi : 8
Teknik Direktör : Greg Abbott
Stadyum : Brunton Park (18.202)

GELENLER : Danny Cadamarteri , Mike Edwards

GİDENLER : Craig Curran - Stephen O'Halloran - Francois Zoko
Geçen sene sonuna kadar Play-off'u kovalamışlardı ama son haftalarda iç sahada oynadığı maçları alamayınca başaramamışlardı. Geçen sezon 44 maçta 13 gol 4 asist yapan Francois Zoko , Notts County'e transfer oldu. Takıma 32 yaşındaki Danny Cadamarteri ve Mike Edwards katıldı. Edwards savunmaya iyi katkı sağlayabilir ama Cadamarteri için aynı şeyleri düşünmüyorum.

Carlisle'ın defans hattı çok iyi şuan orta sahada yaratıcı adam eksik forvette Lee Miller gibi bir gerçek var. Bir kaç takviyeyle Play-off yarışında iddialı bir ekip olabilirler.


Takımın İsmi : Colchester
Geçen Sezon Derecesi : 10
Teknik Direktör : John Ward
Stadyum : Weston Homes Community Stadium (10.084)

GELENLER : Marcus Bean - Clinton Morrison - Freddie Sears 

GİDENLER : Kayode Odejayi - Steven Gillespie - Ben Williams - Martin Rowlands - Ashley Vincent - Llyod James - Craig Curran
Uzun süre sakatlıklarla uğraşan Ben Williams beklenilen performansı sergilemeyince Hibernian'a transfer oldu. Önemli forvetlerinden Odejayi 42 maç 4 gol 6 asist Rotterham'a , Steven Gillespie 32 maç 11 gol 5 asist Fleetwood'a transfer oldu.

Orta sahanın ortasına Marcus Bean gibi çok iyi bir isim transfer yapıldı. Ayrıca West Ham sırf EPL ye çıktığı gönderilmek zorunda olan Freddie Sears alındı bu sezon efsane maçlar çıkarabilir. Ayrıca forvete takviye olarak 33 yaşındaki Clinton Morrison'da alındı yedek olarak fayda sağlar.

İnanılmaz bir aksilik olmazsa sonuna kadar Play-off mücadelesi vereceklerdir. En kötü 10.falan bitirirler.


Takımın İsmi : Coventry
Geçen Sezon Derecesi : 23 Championship
Teknik Direktör : Andy Thorn
Stadyum : Ricoh Arena (32.609)

GELENLER : Kévin Malaga , Stephen Elliott , William Edjenguélé , Callum Ball , John Fleck , Kevin Kilbane , Reece Brown - Adam Barton

GİDENLER : Gary Deegan - Clive Platt , James McPake , Martin Cranie , Gaël Bigirimana , Freddy Eastwood , Richard Keogh
Geçen sezonun en istikrarlı savunma oyuncusu 38 maç Martin Cranie serbest bırakıldı. Gael Bigirimana ciddi bir bonservis bedeline Newcastle United'a transfer oldu. Ayrıca 45 maç oynayan sağ bek Derby County'e gitti. Geçen sezon 24 maçta 3 gol atan Deegan'da Hibernan'a transfer oldu.

Savunmaya Kevin Malaga-William Edjenguele ve Reece Brown alındı. Malaga 5 yıldır Fransa'da 25 yaşında ama pek oynamamış yinede katkı sağlar.Edjenguele'de Yunanistan ikinci liginden geliyor ama Xamax & Le Mans gibi takımlarda forma giymişliği var. Ayrıca United'ın 20 yaşındaki oyuncusu Reece Brown kiralandı. Takıma 3 tanede forvet transferi yapıldı. Callum Ball Derby'de 23 maçta 3 gol attı. Elliot yine Hearts'da 26 maçta 3 gol atmış ve Rangers'ın gençlerinden John Fleck alındı.

Andy Thorn genelde 4-3-1-2 sistemiyle oynuyor. Savunma hattına inanılmaz takviyeler yapıldı. Takımda tam 18 değişiklik yapıldı. Coventry'ın güzel şeyler yapabileceğine inanıyorum ama biraz izleyip görmek lazım.

Takımın İsmi : Crawley
Geçen Sezon Derecesi : 3 League Two 
Teknik Direktör :  Richie Barker
Stadyum : Broadfield Stadium (5.996)

GELENLER : Gary Alexander , Paul Jones , Mat Sadler , Nicky Adams , Mark Connolly , Shaun Cooper

GİDENLER : Tyrone Barnett - Jamie Day - Scott Shearer - Glenn Wilson - Ben Smith - John Dempster - Dean Howell - Byron Napper - Pablo Mills

Tyrone Barnett geçen sezon 25 maçta 14 gol 6 asistlik efsane performans gösteren Barnett ikinci yarı Peterborough'a kiralanmıştı orada beğenilip transfer edildi. Geçen sezon 25 maçta forma giyen kaleci Shearer , Rotterham'a gitti. 31 yaşındaki orta saha Dean Howell'da 37 maçta 3 gol 3 asist yapmıştı Fleetwood'a transfer oldu.

Barnett'in yerine Gary Alexander alındı eksikliğini hissettirmeyecektir. Kaleci Shearer'ın yerine geçen sezon Peterborough'da 34 maçta forma giyen Paul Jones alındı. Ayrıca geçen sene Walsall'da efsane sezon geçiren sol bek Mat Sadler'la birlikte Bournemouth'un başarılı oyuncularından Shaun Cooper transfer edildi.

Crawley'in savunması çok iyi , hücum hattında da Billy Clarke ve Gary Alexander gibi önemli iki isim var. Orta saha konusunda biraz şüpheliyim izleyip görmek lazım. Bana düşmeyecekler gibi geliyor ama..

Takımın İsmi : Crewe
Geçen Sezon Derecesi : 7 League One (PO)
Teknik Direktör : Steve Davis
Stadyum : Gresty Road (10.153)

GELENLER : Gregor Robertson , Mark Ellis , Mathias Pogba , Michael West - Abdül Osman

GİDENLER : Lee Bell - David Artell , Jordan Brown , Jason Oswell , Nick Powell

Orta sahanın en önemli ismi Nick Powell ciddi bir bonservis bedeline Manchester United'a gitti. Savunmanın önemli isimlerinden David Artell 34 maç Port Vale'ye gitti. Konferans liginde 30 maçta 11 gol 6 asist yapan Mathias Pogba'yı aldılar ayrıca konferans liginde 36 maç 9 gol 5 asist yapan Michael West alındı ve geçen sezon Chesterfield'da oynayan sol bek Gregor Robertson kadroya katıldı.

Bu kadronun ligde kalması çok zor.

Takımın İsmi : Doncaster
Geçen Sezon Derecesi : 24 Championship
Teknik Direktör : Dean Saunders
Stadyum : Keepmoat Stadium (15.231)

GELENLER : David Cotterill - Robbie Blake - Dave Syers - James Chambers - Robert Jones - Paul Quinn
GİDENLER : Sam Hird , James Hayter, Adam Lockwood , El-Hadji Diouf, Pascal Chimbonda, Simon Gillett, John Oster, Fabien Robert, Giles Barnes, Oscar Radford , Habib Beye, George Friend, James O'Connor, James Baxendale

Gidenleri teker teker açıklamaya vakit yetmez kısaca takım dağıldı. Başlarındaki Dean Saunders güvenilen tek kişi.. 24 yaşındaki Galli David Cotterill ve Wednesday'den alınan savunma oyuncusu Rob Jones fayda sağlayacak türden transferler.
Doncaster'ın tekrar dönmesi çok zor gözüküyor ama  dikkatli izlemek lazım.


Takımın İsmi : Hartlepool
Geçen Sezon Derecesi : 13
Teknik Direktör : Neale Cooper
Stadyum : Victoria Park (7.856)

GELENLER : Jonathan Franks - Steve Howard - Simon Walton 

GİDENLER : James Brown - Adam Boyd - Colin Larkin - Steven Haslam - Callum Hassan - Nolberto Solano - Gary Liddle - Liam Mooney

Orta sahanın her şeyi Gary Liddle , Notts County'e transfer oldu. Nolberto Salono futbolu bıraktı. Geçen sene mali sıkıntıdaki Plymouth'un en önemli isimlerinden Simon Walton alındı geçen sezon 40 maçta 8 gol 3 asistlik katkı vermişti. Son zamanlarda Leicester'da yedek bekleyen Steve Howard için güzel bir kariyer olabilir. Middlesbrough'da forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Jonathan Franks forvete yakın oynuyor.Geçen sezonun son bölümünü Yeovil'de geçirmişti 13 maçta 3 gol 1 asistle oynamıştı.

Gary Liddle'ın yerini Simon Walton doldurabilir eğer yaparsa Play-off'a oynar Hartlepool.


Takımın İsmi : Leyton Orient
Geçen Sezon Derecesi : 20
Teknik Direktör : Russell Slade
Stadyum : Brisbane Road (9.271)

GELENLER : Gary Sawyer - Mathieu Baudry - Michael Symes - Anthony Griffith - Nathan Clarke - Ryan Brunt * - Ryan Allsopp - Lloyd James

GİDENLER : Jonathan Téhoué - Jamie Smith - Mike Cestor - Matthew Spring - George Porter - Dean Leacock - Jamie Cureton - Terrell Forbes - Syam Ben Youssef

İnanılmaz bir yeteneğe sahip olmasına rağmen sakatlık sorunları yaşadığı için Jonathan Tehoue serbest kaldı. Geçen sezon 40 maçta 4 gol atan 32 yaşındaki Spring , Wycombe forması giyecek. Orta sahanın önemli isimlerinden George Porter , Burnley'e transfer oldu. Defans'da iyi işler yapan Forbes'de Chesterfield'a gitti.

Savunmanın ortasına Baudry ve Nathan Clarke gibi isimler takviye edildi. Sol beke Sawyer alındı. Forvete Michael Symes alındı ve geçen sezon Colchester'da genelde yedek kalan Llyod James alındı.

Leyton Orient'in bu sezonki sponsorları Samsung-Nike ve Fifa13 oldu. Sponsor gelirleri bu sene çok iyi, iyi bir orta saha takviyesi yapılırsa yukarıya doğru oynarlar.


Takımın İsmi : Milton Keynes
Geçen Sezon Derecesi : 5
Teknik Direktör : Karl Robinson
Stadyum : stadium:mk (22.000)

GELENLER : Jon Otsemobor - Alan Smith - Ryan Lowe - Anthony Kay
GİDENLER : Tom Flanagan - George Williams

Belli bir düzeni bulunan Milton Keynes önemli bir kayıp yaşamadı. Alan Smith'in bonservisi alındı. 33 yaşında olduğu için Wednesday'den ayrılmak isteyen Ryan Lowe gibi önemli bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Ayrıca sağ beke Jon Otsemobor'u savunmanın ortasına da Anthony Kay'i aldılar. Milton Keynes bu sene şampiyonluğun en önemli adaylarından.


Takımın İsmi : Notts County
Geçen Sezon Derecesi : 7
Teknik Direktör : Keith Curle
Stadyum : Meadow Lane (20.229)

GELENLER : Tom Williams - Carl Regan - Francois Zoko - Jamal Campbell-Ryce - Enoch Showunmi - Joss Labadie - Bartosz Bialkowski - Gary Liddle - Yoann Arquin - Dean Leacock - Emmanuele Smith
GİDENLER : Karl Hawley - Mike Edwards - George Nicholas - John Spicer - Ben Burgess - Charlie Allen - Stephen Hunt - Liam Chilvers - Jude Stirling - Ishmel Demontagnac - Robert Burch - Sam Sodje - Stuart Nelson - Jon Harley

As kaleci Nelson ve 32 yaşındaki savunmanın önemli isimlerinden Mike Edwards takımdan ayrıldı. Nelson'ın yerine  Southampton'ın yedek kalecisi Bialkowski alındı. Savunmaya Dean Leacock alındı. Orta sahaya Walsall'dan Emmanuele Smith - Gary Liddle - Lebadie gibi çok iyi isimler alındı. Hücum hattına Arquin-Zoko-Showunmi gibi önemli isimler katıldı.
Çok iyi transferler var. Bir sürpriz olmazsa Play-off oynarlar. Toparlanma süreçleri önemli..


Takımın İsmi : Oldham
Geçen Sezon Derecesi : 16 
Teknik Direktör : Paul Dickov
Stadyum : Boundary Park (10.638)

GELENLER : Lee Croft - Dan Taylor - Connor Brown - Jonathan Grounds - Liam Jacob - Cliff Byrne - Jordan Slew - Cristian Montano

GİDENLER Zander Diamond - Filipe Morais - Shefki Kuqi - Kieran Lee - Paul Black - Philip McGrath - Matthew D Carr - Ryan Brooke - Josh Parker - Keanu Marsh-Brown - Reuben Reid - Djeny Bembo-Leta - Chris Taylor 

Takımın önemli isimleri Kuqi-Taylor-Black-Lee-Morais ve Diamond takımdan ayrıldı. Alınan isimlerden sadece Jordan Slew takıma fayda sağlayabilir özellikle orta alan oyuncularının yerlerinin doldurma ihtimali yok. Oldham'ın bu sezon işi çok zor.


Takımın İsmi : Portsmouth
Geçen Sezon Derecesi : 22 Championship
Teknik Direktör : Michael Appleton
Stadyum : Fratton Park (21.100)

GELENLER : 
Conor Clifford - Kevin Long - Mikkel Andersen - Paul Connolly - Brian Howard - Izale McLeod - Jack Compton - Jon Harley - Kieron Djilali - Lee Williamson - Liam Walker - Luke Rodgers - Mustapha Dumbuya - Simon Eastwood

GİDENLER
Jason Pearce - Greg Halford - Luke Varney - Aaron Mokoena - Márkó Futács - Lewis Stockford - Joel Ward - Benjani - Kelvin Etuhu - Hayden Mullins - Ricardo Rocha - Jamie Ashdown -Stephen Henderson - Erik Huseklepp - Ben Haim

Takım mali krizlerden dolayı neredeyse bütün oyuncularını kaybetti. Yerine 10 adet serbest oyuncu alındı.

Takımın İsmi : Preston
Geçen Sezon Derecesi :  15
Teknik Direktör : Graham Westley
Stadyum : Deepdale (24.500)

GELENLER : John Welsh - Lee Trundle - Keith Keane - David Amoo - Richard Wright- David Buchanan - Jeffrey Monakana - Paul Huntington - Lee Holmes - Scott Laird - John Mousinho - Nicky Wroe - Shane Cansdell-Sherriff - Chris Beardsley

GİDENLER : Scott Leather - Nicky Hunt - Juvhel Tsoumou - Luke Clark - Richard Wright -Barry Nicholson - Darel Russell - Paul Coutts - Conor McLaughlin- Graham Alexander - Dominic Comrie - David Gray - Iain Turner - Seanan Clucas - George Miller - Paul Parry -Jamie Proctor - Danny Mayor

Büyük değişime giden Preston ; Paul Parry'i Shrewsbury'e gönderdi. Sağ bekleri David Gray Stevenage'e gitti. Takımın beyni Paul Coutts , Derby County'e gitti. 

Shrewsbury'den Sherriff (37 maç 4 gol 1 asist) ve Wroe (38 maç 4 gol 3 asist) alındı. Orta sahaya Portekiz asıllı İngiliz futbolcu John Mousinho ve geçen sezon efsane sezon geçiren John Welsh alındı. Daha arka planda olmasına rağmen iyi bir transfer olan Chris Beardsley'de kullanılacaktır. Yine Stevenege'dan Joel Byrom alındı geçen sene önemli katkı yapmıştı. Yine sol beke Laird ve Huntingon - sol açığa Lee Holmes alındı. Buchanan-Amo'o ve Keane transferleri de iyi transferler. Arsenal alt yapısından gelen Monakana var. 
Takım neredeyse tamamen değişti bayağı bir beklemek lazım.


Takımın İsmi : Scunthorpe
Geçen Sezon Derecesi : 18
Teknik Direktör : Alan Knill
Stadyum : Glanford Park (9.088)

GELENLER : Christian Ribeiro - James Severn - Callum Kennedy - Mike Grella - Josh Walker - David Mirfin

GİDENLER : Garry Thompson - Michael O'Connor - Sam Togwell - Andrew Wright - Josh Lillis 
Geçen sezon çok katkı veren Eddie Nolan - Sam Togwell - Michael O'Connor ve Garry Thompson ayrıldı. Yerlerine Mike Grella ve Josh Walker geldi. 

Geçen sene takımın inanılmaz bir sakatlık sorunu vardı. Bu sezon daha farklı olur.


Takımın İsmi : Sheffield United
Geçen Sezon Derecesi : 3
Teknik Direktör : Danny Wilson
Stadyum : Bramall Lane (32.702)

GELENLER : John Cofie  - Darryl Westlake - Shaun Miller - Matthew Hill - Tony McMahon - Nick Blackman

GİDENLER : Marc Warren - Johannes Ertl - James Beattie - Andy Taylor - Seamus Conneely - Steve Simonsen - Connor Brown - Matthew Lowton

Takımın önemli isimlerinden Matthew Lowton , Aston Villa'ya transfer oldu. As kaleci Steve Simonsen serbest kaldı. Sağ beke Darryl Westlake alındı geçen sene Walsall'da 17 maça çıkmıştı. Hapishane'ye giren forvetleri yerine geçen sene Crewe'de 33 maçta 5 gol 4 asist yapan Shaun Miller ve Blackburn'de pek forma şansı bulamayıp geçen sezonu İskoçya'da geçirip 18 maçta 10 gol atan Nick Blackman'i aldılar. . Ayrıca ManU akedemisinden forvet John Cofie'de alındı.

Takımın İsmi : Shrewsbury
Geçen Sezon Derecesi : 2 League Two
Teknik Direktör : Graham Turner
Stadyum : Greenhous Meadow (9.875)

GELENLER : Asa Hall - Paul Parry - Joe Anyon - Luke Summerfield - Rob Purdie - Darren Jones - Aaron Wildig - Chris Weale - Ryan Doble - Michael Hector

GİDENLER : Chris Neal - James Collins - Ian Sharps - Nicky Wroe - Shane Cansdell-Sherriff - Ben Smith - Carl Regan - Sean McAllister - Lionel Ainsworth - Benjamin Smith
Takımın golcüsü Jim Collins 42 maç 15 gol 5 asist Swindon'a transfer oldu. Defansın önemli isimlerinden Ian Sharps 43 maç Rotterham'a gitti. Takımın as kalecisi Chris Neal'la birlikte Nicky Wroe 39 maç 4 gol 3 asist ile Casdell-Sherriff 37 maç 4 gol 1 asist Preston'a gitti. Ainsworth Rotterham'a gitti.

Kaleye Lincoln'ün kalecisi Joe Anyon'u ve 30 yaşında Leicester'da oynamış Chris Weale'ı aldılar. Defansa Hector ve Jones geldi. Orta sahaya Ryan Doble-Wildig-Purdie-Summerfield-Hall gibi isimler alındı ama asıl önemli isim Paul Parry, Preston 38 maç 4 gol 6 asist..

Takımın İsmi : Stevenage
Geçen Sezon Derecesi : 6
Teknik Direktör : Gary Smith
Stadyum : Broadhall Way (6.546)

GELENLER : Lucas Akins - Steve Arnold - Bondz N'Gala - Filipe Morais - Liam Enver-Marum - Anthony Grant - Greg Tansey - James Dunne - Lee Hills - David Gray - Marcus Haber 

GİDENLER : Phil Edwars - Darren Murphy - Joel Byrom - Lawrie Wilson - Craig Reid - Michael Bostwick - Chris Beardsley - Scott Laird - John Mousinho - Ronnie Henry - Alan Julian - Phil Edwards - Jennison Myrie-Williams - Stacy Long - Peter Winn - Ben May - Rob Sinclair
Geçen sezon başarılı olan kadro bozuldu. Savunmanın önemli isimlerinden Ronnie Henry-Scott Laird-Lawrie Wilson ve Phil Edwards takımdan ayrıldı. Ayrıca orta sahanın önemli üç ismi Bostwick-Mousinho ve Byrom başka takımlara transfer oldu. Sağ beke David Gray alındı. Sol beke Lee Hils , defansın ortası Bondz N'Gala transferiyle iyileştirildi. Orta sahaya James Dunne ve Anthony Grant alındı. Forvet arkası olarak Filipe Morais ve Marcus Haber gibi iki önemli isim alındı. Forvet olaraksa Tranmere'li Lucas Akins alındı.


Takımın İsmi : Swindon
Geçen Sezon Derecesi : 1 League Two
Teknik Direktör : Paolo di Canio
Stadyum : County Ground (15.728)

GELENLER Troy Archibald-Henville - Alan Navarro - James Collins - Andy Williams - Gary Roberts - Tommy Miller - Jay McEveley

GİDENLER : Abdul Said - Alan Connell - Billy Bodin - Mattia Lanzano - Lukas Magera - Mehdi Kerrouche - Lee Cox  - Callum Kennedy - Jonathan Smith 

Geçen sene Torquay'a kiralanan Bodin iyi performans gösterince TOrquay tarafından satın alındı. Jonathan Smith 37 maç 3 gol 4 asist orta saha oyuncusu ise York City'e gitti. Takımda çok önemli bir ayrılık yok. Orta sahaya Huddersfield'den Tommy Miller ve Gary Roberts alındı. Amerika liginden 34 yaşındaki Andy Williams transfer edildi. Savunmaya geçen sene Aston'da direkt oynayan James Collins transfer edildi. Ayrıca Archibald'da savunmaya katkı sağlayabilecek diğer bir isim geçen sene Exeter'de 42 maç oynamıştı. Yine orta sahaya Brighton'lı Alan Navarro'da alındı.

Takımın İsmi : Tranmere
Geçen Sezon Derecesi : 12
Teknik Direktör : Ronnie Moore
Stadyum : Prenton Park (16.567)

GELENLER : Joe Thompson - Jake Cassidy - Paul Black - Ben Burgess - Danny Harrison - Jean-Louis Akpa Akpro - James Wallace -Liam Palmer 

GİDENLER : Lucas Akins - Enoch Showunmi - Joss Labadie - Mustafa Tiryaki - Robbie Weir - David Raven - Martin Devaney - Andy Coughlin - John Welsh- David Buchanan

Orta sahanın önemli isimlerinden Welsh-Lebadie ve Buchanan takımdan ayrıldı. Forvet oyuncuları Mustafa Tiryaki - Showunmi ve Akins'de takımdan ayrıldı. Ayrıca Weir-Davaney gibi oyuncularda takımdan ayrılan diğer isimler. Orta sahaya Rotterham'dan Danny Harrison'ı aldılar o üçlünün yapacağı şeyleri yapamayacaktır ama iyi isim. Forvete Akpa Akpro ve Cassidy alındı. Bu sene yine aşağıda kalacaktır Tranmere.

Takımın İsmi : Walsall
Geçen Sezon Derecesi : 19 
Teknik Direktör : Dean Smith
Stadyum : Banks's Stadium (11.300)

GELENLER : Nicky Featerstone - Ben Purkiss -Dean Holden - Febian Brandy - Ashley Hemmings - Florent Cuvelier - Paul Downing
GİDENLER : Oliver Lancashire - Lee Beevers - Emmanuele Smith - Emmanuel Ledesma - Jamie Tank - Mat Sadler - Alex Nicholls - Ryan Jarvis - Connor Deards - Kevan Hurst - Anton Peterlin - Darryl Westlake

Emmanuel Ledesma Middlesbrough'a döndü. Emmaneule Smith , Notts County'e gitti. Hurst ve Peterlin'de ayrılınca orta saha takımda biraz düştü. Ayrıca sol bek Mathew Sadler , Crawley'e gitti. Yapılanda çok önemli bir transfer yok iç sahada geçen seneki performansı da gerçekleştiremezler bu kadroyla alt sıralardan çıkamazlar.


Takımın İsmi : Yeovil
Geçen Sezon Derecesi : 17
Teknik Direktör : Gary Johnson
Stadyum : Huish Park (9.665)

GELENLER : Jamie McAllister - Byron Webster - Nathan Ralph - Marek Stech - Sam Foley - Lewis Young - James Hayter - Keanu Marsh-Brown - Reuben Reid - Gozie Ugwu * - Steve MacLean *

GİDENLER Alistair Slowe - Michael Woods - Steve MacLean - Rhys Baggridge - Bondz N'Gala- Lewis Clarke - Andy Williams - Billy Gibson - Nathan Jones - Paul Huntington - Kieran Agard

Defansın en önemli ismi N'Gala ayrıldı, Andrew Williams 34 maç 16 gol 3 asist Swindon'a gitti. Keiran Agard 28 maç 6 gol forvet Rotterham'a gitti. Huntinghton defans 36 maç 2 gol Preston'a gitti. Forvete Lewis Young- Reuben Reid - Hayter gibi isimler kattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...